Boeken

NEVERMIND – 8 inzichten die leiden tot een absoluut gevoel van vrijheid

Paul Smit over NEVERMIND: “Prachtig verhaal over een ikje die tevergeefs bevrijding zoekt middels financiële onafhankelijkheid en daarbij verstrikt raakt in een ratrace. Wanneer het leven hem alles uit zijn handen slaat, ontstaat er overgave en vindt hij wat hij zocht: bevrijding.”

In het eerste deel vertelt Gerard Keizer over zijn opkomst en ondergang als vastgoed handelaar en zijn strijd, emoties, angst, verdriet en uiteindelijk het vinden van zijn vrijheid. In het tweede deel neemt hij je mee op een tocht door het bewustzijn. Een ontdekkingstocht via 8 inzichten die leiden tot een absoluut gevoel van vrijheid: een leven zonder angst voor verlies.

Prijs € 12,00 + verzendkosten

http://www.nondualiteit-boeken.nl/webshop/boeken-over-zelfrealisatie/detail/155/
nevermind—gerard-keizer.html

Mindset training voor bedrijven – beter bedrijfsresultaat door een andere mindset

In dit boek presenteert Gerard Keizer de 8 inzichten van zijn mindset-training voor bedrijven en organisaties. Deze inzichten zijn nodig om alle beperkende gedachten en overtuigingen te doorgronden en het ego als mentale gevangenis te doorzien. De mindset-training leert hoe je persoonlijke doelen en bedrijfsdoelen kunt laten samensmelten. Dat resulteert in vloeiender samenwerken, vanuit passie en met plezier en creativiteit. En uiteindelijk een beter bedrijfsresultaat.

Prijs € 12,00 + verzendkosten

http://www.nondualiteit-boeken.nl/webshop/boeken-over-zelfrealisatie/detail/156/
mindsettraining—gerard-keizer.html

Nieuwsbrief